Immo kopen in Denia aan de Costa

 

Denia is de locatie om een huis te kopen. In de directe omgeving van Denia zijn vele mooie huizen te koop.
Eerst wat informatie betreft Denia.

Ten zuidoosten van het Iberische schiereiland, de Balearen, ligt in de regio Marina Alta de stad Denia. De stad ligt in het noorden van de provincie Alicante, boven Benidorm. Dénia is een Spaanse gemeente, vissersplaats en badplaats aan de Costa Blanca, ligt in een baai met een mooie natuurlijke haven. De stad ligt tussen 2 heuvels van de Montgo die 753 meter hoog is. Het Montgómassief is een berg in het noorden van Alicante tussen de steden van Denia en Jávea. De berg rijst zeer sterk op uit het dal eromheen en domineert de skyline kilometers in de omtrek. De steile kliffen zijn de thuisbasis van enkele van de meest unieke flora en fauna in Spanje. De berg is bekend om zijn rotsformaties, kliffen, grotten en natuurlijke havens.

Gezien vanaf de kant van Jávea wordt vaak gezegd dat ze op het kop en de slurf van een olifant lijkt. De kust wordt door de haven verdeelt in twee soorten namelijk aan de noordelijke kant Les Marines met een zandstrand met ondiep water en in het zuiden Les Rotes met rotsachtige stranden.

Kopen en winkelen kunt u heerlijk in de stad met zijn smalle straatjes, de hoofdstraat met platanen of in portal de la Marina. In Denia is het altijd heerlijk warm net zoals in andere delen van de Costa Blanca. De zon schijnt vaak en de temperatuur is aangenaam. Zeker ook om te overwinteren.

U kunt in de nabije omgeving vele sporten beoefenen zoals: Golfen, wandelen, surfen, vissen, mountainbiken  en allerlei andere outdoor activiteiten. Las Marinas ligt aan de 20 kilometer lange kustlijn met zijn fijne goudkleurig zand. Alles bij elkaar is denia met zijn zee, strand en bergen ideaal om uw immo te kopen. In de zomer maar zeker ook in het winterseizoen.

U kunt kiezen uit een scala van immo’s en hostels zoals appartementen, villas en bungalows, met of zonder zeezicht. Zelfs bouwgrond kunt u kopen om er zelf uw droomhuis te laten bouwen.Via ons wensformulier kunt u u uw wensen doorgeven en kunnen wij geheel vrijblijvend aanbod doorsturen welke huizen er in Denia te koop zijn.

Refnr.: dphv-4533
Prijs: € 299.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xvv-14
Prijs: € 275.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xvv-1
Prijs: € 260.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xf1831
Prijs: € 120.000
Plaats: Denia
Type: Geschakelde woning
Slaapkamers: 2

Refnr.: xdl1021
Prijs: € 394.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xdl1020
Prijs: € 378.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xpg00085
Prijs: € 100.000
Plaats: Denia
Type: Penthouse
Slaapkamers: 3

Refnr.: xpg00094
Prijs: € 125.000
Plaats: Denia
Type: Geschakelde woning
Slaapkamers: 2

Refnr.: xu-cap
Prijs: € 1.280.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 4

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer