Immo kopen in Denia aan de Costa

 

Denia is de locatie om een huis te kopen. In de directe omgeving van Denia zijn vele mooie huizen te koop.
Eerst wat informatie betreft Denia.

Ten zuidoosten van het Iberische schiereiland, de Balearen, ligt in de regio Marina Alta de stad Denia. De stad ligt in het noorden van de provincie Alicante, boven Benidorm. Dénia is een Spaanse gemeente, vissersplaats en badplaats aan de Costa Blanca, ligt in een baai met een mooie natuurlijke haven. De stad ligt tussen 2 heuvels van de Montgo die 753 meter hoog is. Het Montgómassief is een berg in het noorden van Alicante tussen de steden van Denia en Jávea. De berg rijst zeer sterk op uit het dal eromheen en domineert de skyline kilometers in de omtrek. De steile kliffen zijn de thuisbasis van enkele van de meest unieke flora en fauna in Spanje. De berg is bekend om zijn rotsformaties, kliffen, grotten en natuurlijke havens.

Gezien vanaf de kant van Jávea wordt vaak gezegd dat ze op het kop en de slurf van een olifant lijkt. De kust wordt door de haven verdeelt in twee soorten namelijk aan de noordelijke kant Les Marines met een zandstrand met ondiep water en in het zuiden Les Rotes met rotsachtige stranden.

Kopen en winkelen kunt u heerlijk in de stad met zijn smalle straatjes, de hoofdstraat met platanen of in portal de la Marina. In Denia is het altijd heerlijk warm net zoals in andere delen van de Costa Blanca. De zon schijnt vaak en de temperatuur is aangenaam. Zeker ook om te overwinteren.

U kunt in de nabije omgeving vele sporten beoefenen zoals: Golfen, wandelen, surfen, vissen, mountainbiken  en allerlei andere outdoor activiteiten. Las Marinas ligt aan de 20 kilometer lange kustlijn met zijn fijne goudkleurig zand. Alles bij elkaar is denia met zijn zee, strand en bergen ideaal om uw immo te kopen. In de zomer maar zeker ook in het winterseizoen.

U kunt kiezen uit een scala van immo’s en hostels zoals appartementen, villas en bungalows, met of zonder zeezicht. Zelfs bouwgrond kunt u kopen om er zelf uw droomhuis te laten bouwen.Via ons wensformulier kunt u u uw wensen doorgeven en kunnen wij geheel vrijblijvend aanbod doorsturen welke huizen er in Denia te koop zijn.

Refnr.: xc25613
Prijs: € 189.000
Plaats: Denia
Type: Appartement
Slaapkamers: 2

Refnr.: xdl1005
Prijs: € 356.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xdl1038
Prijs: € 298.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xpg00085
Prijs: € 90.000
Plaats: Denia
Type: Penthouse
Slaapkamers: 3

Refnr.: xf2700
Prijs: € 199.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 2

Refnr.: xls-0169
Prijs: € 115.000
Plaats: Denia
Type: Appartement
Slaapkamers: 2

Refnr.: xf2333
Prijs: € 269.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: dphv-4533
Prijs: € 299.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Refnr.: xvv-14
Prijs: € 275.000
Plaats: Denia
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer