Koopjes van de bank

 

De banken stellen de woningen beschikbaar via een groot netwerk van makelaars, waaronder CasaLasDunas.
Doordat bankbeslagen een moment opname is kunnen wij niet garanderen dat de woning nog beschikbaar is op het moment dat u aankomt aan de Costa Blanca.

Bij een bankbeslag adviseren wij niet alleen op pad te gaan. er kunnen nog restschulden op de woningen zitten. CasaLasDunas zoekt dat eerst voor u uit.

 

Refnr.: dpob-01308
Prijs: € 203.000
bankbeslag
Plaats: Orba Vallei
Type: Villa
Slaapkamers: 3

Laatste nieuws


Leuke weetjes
Spanje is een erg variërend land in klimaat, landschap, taal, cultuur en eetgewoontes. Een vakantie in Spanje biedt dus ook veel mogelijkheden.

vrijdag, 20 januari, 2017
lees meer

Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer