Wie zijn wij

 

 

     

wie is CasaLasDunas
verhuur en verkoop kantoor Costa Blanca


wie is CasaLasDunas

 

CasaLasDunas is meer dan een makelaars kantoor!

We zijn een familie bedrijf met een geweldig dynamisch team van internationale  medewerkers, en we beschikken over een eigen gestoria en verhuurafdeling. We zijn actief aan de gehele Costa Blanca en Costa Cálida als makelaar-project ontwikkelaar en met eigen verhuur organisatie.

De oprichters van dit inmiddels welbekende kantoor in La Marina zijn Dhr. Hans & Mevr. Jos van Let. Samen zijn ze gestart in 1997 als beheerder & makelaar in La Mata. Al snel groeide het bedrijf en na een paar jaar waren er echt extra handen nodig. Rogier en Nathalie van Let zijn in 2004 begonnen het werk vanuit Nederland te ondersteunen. Dit bleek niet genoeg, waardoor ze de stap hebben gemaakt om definitief naar Spanje te verhuizen. Rogier is inmiddels commercieel directeur, om verder in de voetsporen van Hans, de zaak te gaan opvolgen. Nathalie is verantwoordelijk voor de verhuur organisatie.


Op ons kantoor in Spanje – te La Marina is:

  • Katia onze gestoria, Zij staat present voor alle zaken op administratief vlak, welke te maken hebben met de overdracht van de woning. Niet alleen tot de notaris maar ook daarna! Gestoria is een heel belangrijk onderdeel van onze aftersales services.
  • Sandra, onze verkoopster binnen en buitendienst, project ontwikkeling en van alle markten thuis. Beheerst Engels, Italiaans, Nederlands en Spaans.
  • Pascal, product manager en systeem beheerder en de vliegende keep bij verkoop en verhuur. Spreekt Engels, Spaans en Nederlands
  • Kjell, de pionier- homefinder bij uitstek  en spreekt Spaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands en is bekend met de Spaanse makelaardij in vele regio´s in Spanje en is verantwoordelijk voor de Franse markt.
  • Mark van Boxtel, Sales manager sinds 2005 voor de Costa Blanca Noord met als specialisatie individueel bouwen en weet de juiste her verkopen voor gunstige prijzen in portefeuille binnen te halen, waarbij hij beter Spaans spreekt als Nederlands en Engels als zijn moedertaal beheerst.
  • Rune is onze sales manager voor de Scandinavische markt en pendelt dan ook regelmatig tussen Zweden en Spanje om de klant aan zijn hand mee naar de Costa Blanca te brengen.


Laten we zeker niet onze collega´s vergeten die zorg dragen voor de schoonmaak. Dankzij hun, is de service die wij kunnen bieden voor de verhuur, bijna onmogelijk. Met hun juiste motivatie, en professionaliteit, zijn onze woningen altijd tip – top verzorgd! Wij mogen trots zijn op een internationaal team en staan graag voor u klaar, om u in uw eigen taal te woord te staan.

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer