Wie zijn wij

 

 

     

wie is CasaLasDunas
verhuur en verkoop kantoor Costa Blanca


wie is CasaLasDunas

 

CasaLasDunas is meer dan een makelaars kantoor!

We zijn een familie bedrijf met een geweldig dynamisch team van internationale  medewerkers, en we beschikken over een eigen gestoria en verhuurafdeling. We zijn actief aan de gehele Costa Blanca en Costa Cálida als makelaar-project ontwikkelaar en met eigen verhuur organisatie.

De oprichters van dit inmiddels welbekende kantoor in La Marina zijn Dhr. Hans & Mevr. Jos van Let. Samen zijn ze gestart in 1997 als beheerder & makelaar in La Mata. Al snel groeide het bedrijf en na een paar jaar waren er echt extra handen nodig. Rogier en Nathalie van Let zijn in 2004 begonnen het werk vanuit Nederland te ondersteunen. Dit bleek niet genoeg, waardoor ze de stap hebben gemaakt om definitief naar Spanje te verhuizen. Rogier is inmiddels commercieel directeur, om verder in de voetsporen van Hans, de zaak te gaan opvolgen. Nathalie is verantwoordelijk voor de verhuur organisatie.


Op ons kantoor in Spanje – te La Marina is:

  • Katia onze gestoria, Zij staat present voor alle zaken op administratief vlak, welke te maken hebben met de overdracht van de woning. Niet alleen tot de notaris maar ook daarna! Gestoria is een heel belangrijk onderdeel van onze aftersales services.
  • Sandra, onze verkoopster binnen en buitendienst, project ontwikkeling en van alle markten thuis. Beheerst Engels, Italiaans, Nederlands en Spaans.
  • Pascal, product manager en systeem beheerder en de vliegende keep bij verkoop en verhuur. Spreekt Engels, Spaans en Nederlands
  • Kjell, de pionier- homefinder bij uitstek  en spreekt Spaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands en is bekend met de Spaanse makelaardij in vele regio´s in Spanje en is verantwoordelijk voor de Franse markt.
  • Mark van Boxtel, Sales manager sinds 2005 voor de Costa Blanca Noord met als specialisatie individueel bouwen en weet de juiste her verkopen voor gunstige prijzen in portefeuille binnen te halen, waarbij hij beter Spaans spreekt als Nederlands en Engels als zijn moedertaal beheerst.
  • Rune is onze sales manager voor de Scandinavische markt en pendelt dan ook regelmatig tussen Zweden en Spanje om de klant aan zijn hand mee naar de Costa Blanca te brengen.


Laten we zeker niet onze collega´s vergeten die zorg dragen voor de schoonmaak. Dankzij hun, is de service die wij kunnen bieden voor de verhuur, bijna onmogelijk. Met hun juiste motivatie, en professionaliteit, zijn onze woningen altijd tip – top verzorgd! Wij mogen trots zijn op een internationaal team en staan graag voor u klaar, om u in uw eigen taal te woord te staan.

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer