Het voordeel van een Nederlandstalige makelaar in Spanje!

 

CasaLasDunas biedt u professionele aankoopdiensten aan. Als onafhankelijk makelaar voor de Costa Blanca en de Costa Cálida kunnen wij u als aankoopmakelaar begeleiden bij het zoeken en kopen van uw ideale Spaanse woning.

Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van erkende makelaars en projectontwikkelaars aan de Costa Blanca en de Costa Cálida zijn wij in staat om een juiste selectie te maken; gebaseerd op uw wensen. U bespaart hiermee tijd en voorkomt teleurstelling en ergernis in het zoeken in een doolhof van makelaars en aanbod van woningen.

CasalasDunas team

Ook indien u uw droomwoning op uw pad tegenkomt, staan wij voor u klaar. Ons advies blijft “ga niet op eigen houtje”, daar is de aankoop te belangrijk voor. Kies voor zekerheid door met een Nederlandstalige makelaar die is aangesloten bij MONDI belangenbehartigingsorganisatie in zee te gaan.

Bij het vinden van uw droomwoning komt vaak het enthousiasme of de emotie zichtbaar naar voren. Het is niet te verbergen dat u voor deze woning gaat en de verkoper maakt daar gretig gebruik van. Wij zijn uw aankoopmakelaar en onderhandelen namens u met de verkopers en gaan op professionele wijze uw belangen behartigen. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, zullen wij toezien op een correcte afwikkeling van het gehele traject, een goed opgesteld koopcontract, aanmelden bij de gemeente en andere overheden, aanvragen bij nutsbedrijven. Kortom, begeleiding van A tot Z.
 

U kunt hier vrijblijvend onze pdf over de commissies van Spaanse makelaars opvragen.


De functie van de Nederlandstalige makelaar in Spanje.

  • Geïnteresseerde klanten volledig begeleiden in uw eigen taal van A/Z.
  • Dit doen wij geheel vrijblijvend en kosteloos zonder enige verplichting.
  • Wij hebben geïnvesteerd in kennis van zaken op financieel,  juridisch en fiscaal vlak betreffende aankoop van vastgoed in Spanje.
  • Wij houden niet van half werk, maar zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt qua informatie en zekerheden.
  • Wij tonen u niet alleen de woningen, maar ook de streek, zodat u een goede indruk krijgt van de diversiteiten aan de Costa Blanca of Costa Cálida.
  • Wat wij niet doen, zeggen wij ook, zoals woningen aanbieden die niet voldoen aan de wettelijke eisen of adressen van woningen doorgeven zonder onze begeleiding.
Wenst u meer informatie over een bezichtiging aan de Costa Blanca of Costa Calida, dan vernemen wij dit graag van u.

Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer