Het voordeel van een Nederlandstalige makelaar in Spanje!

 

CasaLasDunas biedt u professionele aankoopdiensten aan. Als onafhankelijk makelaar voor de Costa Blanca en de Costa Cálida kunnen wij u als aankoopmakelaar begeleiden bij het zoeken en kopen van uw ideale Spaanse woning.

Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van erkende makelaars en projectontwikkelaars aan de Costa Blanca en de Costa Cálida zijn wij in staat om een juiste selectie te maken; gebaseerd op uw wensen. U bespaart hiermee tijd en voorkomt teleurstelling en ergernis in het zoeken in een doolhof van makelaars en aanbod van woningen.

CasalasDunas team

Ook indien u uw droomwoning op uw pad tegenkomt, staan wij voor u klaar. Ons advies blijft “ga niet op eigen houtje”, daar is de aankoop te belangrijk voor. Kies voor zekerheid door met een Nederlandstalige makelaar die is aangesloten bij MONDI belangenbehartigingsorganisatie in zee te gaan.

Bij het vinden van uw droomwoning komt vaak het enthousiasme of de emotie zichtbaar naar voren. Het is niet te verbergen dat u voor deze woning gaat en de verkoper maakt daar gretig gebruik van. Wij zijn uw aankoopmakelaar en onderhandelen namens u met de verkopers en gaan op professionele wijze uw belangen behartigen. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, zullen wij toezien op een correcte afwikkeling van het gehele traject, een goed opgesteld koopcontract, aanmelden bij de gemeente en andere overheden, aanvragen bij nutsbedrijven. Kortom, begeleiding van A tot Z.
 

U kunt hier vrijblijvend onze pdf over de commissies van Spaanse makelaars opvragen.


De functie van de Nederlandstalige makelaar in Spanje.

  • Geïnteresseerde klanten volledig begeleiden in uw eigen taal van A/Z.
  • Dit doen wij geheel vrijblijvend en kosteloos zonder enige verplichting.
  • Wij hebben geïnvesteerd in kennis van zaken op financieel,  juridisch en fiscaal vlak betreffende aankoop van vastgoed in Spanje.
  • Wij houden niet van half werk, maar zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt qua informatie en zekerheden.
  • Wij tonen u niet alleen de woningen, maar ook de streek, zodat u een goede indruk krijgt van de diversiteiten aan de Costa Blanca of Costa Cálida.
  • Wat wij niet doen, zeggen wij ook, zoals woningen aanbieden die niet voldoen aan de wettelijke eisen of adressen van woningen doorgeven zonder onze begeleiding.
Wenst u meer informatie over een bezichtiging aan de Costa Blanca of Costa Calida, dan vernemen wij dit graag van u.

Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer