Costa Blanca...
Daar waar de zon u elke dag toe lacht...

     

Een woning kopen in buitenland doe je niet zo maar! Oriënteren op een van de Second Home beurzen is vaak een eerste stap. Oriënteren op internet is een tweede stap!
 

Geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende kennismaking? Graag ontvangen wij u uw wensprofiel.

 

Oriënteren Costa Blanca

 

  

 

 

Het is al enige tijd geleden dat u zich oriënteerde voor een aankoop in de Costa Blanca, en ons een bezoek heeft gebracht op de Second Home Beurs in Utrecht, Gent of Brussel.

Velen van u hebben al de reis naar de Costa Blanca gemaakt om eens rond te kijken wat het aanbod is en daarvan hebben ook al een aantal besloten om over te gaan tot aankoop en verblijven al op dit moment in Spanje.

Wij kunnen ons voorstellen dat u door het grote aanbod wat er is niet meer precies weet wat u zou kunnen doen, anders gezegd... u ziet door de bomen het bos niet meer...

Om te voorkomen dat u een reis naar de Costa Blanca gaat maken en verschillende vele afspraken maakt met makelaars, gaan wij u een geweldig aanbod doen.


Laat u zich vooraf informeren door een van onze specialisten u in uw eigen omgeving.!

  • U geeft aan op welke dag u in uw eigen omgeving een thuisbezoek wenst waarbij wij samen gericht kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn en geven wij uitleg over het gehele aankoop traject, van zowel fiscaal als financiële mogelijkheden en helpen u bij het maken van een voorselectie.
  • Als u daarna een tijdstip plant en een vlucht boekt, weten wij samen exact welke bezichtigingen wij gaan doen en bent u er zeker van dat de kans van slagen GROOT is.
  • Tijdens uw verblijf kunt u voor 3 dagen GRATIS verblijven in een appartement of Hotel naar keuze.
  • Als wij ons werk goed hebben gedaan zal het resultaat zijn dat u uw wensdroom in vervulling kunt laten gaan en handelen wij alle zaken correct voor u af, van aankoop tot uw bewoning, nergens behoeft u zich zorgen over te maken.
     

Een beter aanbod geeft het naar onze mening niet, u loopt geen enkel risico en wordt al vooraf zeer goed geïnformeerd.

Interesse...
Laat het ons snel weten, dan gaan wij het thuisbezoek met u inplannen.

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer