Woning beheren

     

Woning beheren

Woning beheren 

 

 

Uw tweede huis in Spanje is een kostbaar bezit. CasaLasDunas is er om toezicht te houden op uw woning. Het gehele jaar door.

Mocht uw huis niet verhuurd zijn, of u wilt niet verhuren, dan beheren wij uw woning en bezoeken wij minimaal 1 keer per maand uw woning.
 

Wat kan CasaLasDunas voor u betekenen?


In overleg met u laten wij de kranen af en toe doorlopen, zetten even een raam open en kijken of er geen calimiteiten zijn. Wij onderhouden ook graag uw tuin en zwembad of zorgen voor een schilder en onderhouds werkzaamheden en reparatie. Dit alles op maat gesneden dat past bij uw woning en wensen.

Wij bieden u een zeer compleet pakket aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u á la minuut uw koffers pakken om er even tussenuit te gaan wanneer u dat wilt. En blijft er voor u alle tijd over waar u voor gekomen bent…om te kunnen genieten!

Wij vertrouwen erop dat uw ervaring met ons, zowel plezierig als comfortabel zal zijn. Graag ontvangen wij u op ons kantoor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag naar de mogelijkheden via sales@casalasdunas.com

 

Laatste nieuws


Leuke weetjes
Spanje is een erg variërend land in klimaat, landschap, taal, cultuur en eetgewoontes. Een vakantie in Spanje biedt dus ook veel mogelijkheden.

vrijdag, 20 januari, 2017
lees meer

Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer