Woning beheren

     

Woning beheren

Woning beheren 

 

 

Uw tweede huis in Spanje is een kostbaar bezit. CasaLasDunas is er om toezicht te houden op uw woning. Het gehele jaar door.

Mocht uw huis niet verhuurd zijn, of u wilt niet verhuren, dan beheren wij uw woning en bezoeken wij minimaal 1 keer per maand uw woning.
 

Wat kan CasaLasDunas voor u betekenen?


In overleg met u laten wij de kranen af en toe doorlopen, zetten even een raam open en kijken of er geen calimiteiten zijn. Wij onderhouden ook graag uw tuin en zwembad of zorgen voor een schilder en onderhouds werkzaamheden en reparatie. Dit alles op maat gesneden dat past bij uw woning en wensen.

Wij bieden u een zeer compleet pakket aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u á la minuut uw koffers pakken om er even tussenuit te gaan wanneer u dat wilt. En blijft er voor u alle tijd over waar u voor gekomen bent…om te kunnen genieten!

Wij vertrouwen erop dat uw ervaring met ons, zowel plezierig als comfortabel zal zijn. Graag ontvangen wij u op ons kantoor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag naar de mogelijkheden via sales@casalasdunas.com

 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer