Uw woning verkopen in Spanje

 

U gaat uw huis aan de Costa Blanca verkopen? Graag nemen wij uw woning in de verkoop! Wij zijn aangesloten bij alle belangrijke netwerk organisaties aan de Costa Blanca, zowel op internet als bij collega makelaars ter plaatse.

Woning verkopen Costa Blanca

Geheel gratis plaatsen wij uw woning op onze websites en adverteren in de landelijke dagbladen zowel in Spanje als Nederland en België. CasaLasDunas verzorgt ook graag een presentatie van uw woning. Geheel gericht en speciaal gemaakt op de wensen vande klant.


Waarom zou de klant juist uw huis willen kopen?
Een perfecte presentatie speelt hierbij een grote rol. Er is altijd een speciale doelgroep voor uw woning. Samen kunnen wij uw huis op de perfecte manier presenteren. De brochure is een van de middelen welke we kunnen inzetten om een woning aan een groot publiek te tonen. Maar om een brochure te maken hebben we ook uw hulp nodig.
 
  • Waarom is uw huis uniek? Schrijf een stukje tekst waarom de koper juist uw huis zou moeten kopen.
  • Zorg voor een optimale presentatie, dus maak van uw huis een showroom.
  • Zorg voor mooie duidelijke foto's. Ook leuke detail foto's zijn perfect om te presenteren in een brochure.
  • Geef de de belangrijkste kenmerken door zoals een heerlijke tuin / een prachtige ligging en uitzicht of juist gelegen aan het water of sociale voorzieningen.
  • Wij zorgen dan dat alles samen komt in een prachtige presentatie speciaal voor uw huis.
     
Stuur ons een email met de belangrijkste gegevens met foto's (min. 3 / max. 7 )en wij nemen direct contact met u op voor meer informatie. Email sturen kan naar sales@casalasdunas.com

Te koop Costa Blanca

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer