Uw woning verkopen in Spanje

 

U gaat uw huis aan de Costa Blanca verkopen? Graag nemen wij uw woning in de verkoop! Wij zijn aangesloten bij alle belangrijke netwerk organisaties aan de Costa Blanca, zowel op internet als bij collega makelaars ter plaatse.

Woning verkopen Costa Blanca

Geheel gratis plaatsen wij uw woning op onze websites en adverteren in de landelijke dagbladen zowel in Spanje als Nederland en België. CasaLasDunas verzorgt ook graag een presentatie van uw woning. Geheel gericht en speciaal gemaakt op de wensen vande klant.


Waarom zou de klant juist uw huis willen kopen?
Een perfecte presentatie speelt hierbij een grote rol. Er is altijd een speciale doelgroep voor uw woning. Samen kunnen wij uw huis op de perfecte manier presenteren. De brochure is een van de middelen welke we kunnen inzetten om een woning aan een groot publiek te tonen. Maar om een brochure te maken hebben we ook uw hulp nodig.
 
  • Waarom is uw huis uniek? Schrijf een stukje tekst waarom de koper juist uw huis zou moeten kopen.
  • Zorg voor een optimale presentatie, dus maak van uw huis een showroom.
  • Zorg voor mooie duidelijke foto's. Ook leuke detail foto's zijn perfect om te presenteren in een brochure.
  • Geef de de belangrijkste kenmerken door zoals een heerlijke tuin / een prachtige ligging en uitzicht of juist gelegen aan het water of sociale voorzieningen.
  • Wij zorgen dan dat alles samen komt in een prachtige presentatie speciaal voor uw huis.
     
Stuur ons een email met de belangrijkste gegevens met foto's (min. 3 / max. 7 )en wij nemen direct contact met u op voor meer informatie. Email sturen kan naar sales@casalasdunas.com

Te koop Costa Blanca

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer