Woning verhuren

     

Woning verhuren Costa Blanca

Woning beheren Costa Blanca

Uw woning verhuren

CasaLasDunas

 

Huiseigenaren-informatie
Indien u uw woning wilt verhuren is onderstaand concept de ideale manier om een stukje rendement te verkrijgen uit uw investering. Daarnaast, misschien wel net zo belangrijk, laat u uw woning nooit onbeheerd achter als u in Nederland bent.

Wat houdt dat concept in.
De belangrijkste punten op een rij. U bepaalt zelf de verhuurperiode. U bent vrij om zelf te verhuren. U geeft, indien u zelf verhuurt, direct door welke periode verhuurd is. U bepaalt de voorwaarden en huisregels voor het verhuren van uw woning. CasaLasDunas kan, indien nodig, sleutelbeheerders leveren. CasaLasDunas verlangt een ondertekend huurcontract met een kopie van het rijbewijs van de huurder.

CasaLasDunas verlangt van de huurder bij reservering een aanbetaling van 25 %. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aanvang betaald te zijn. CasaLasDunas betaalt voor aanvang het volledige bedrag aan de eigenaar. CasaLasDunas plaatst gratis uw fotos en informatie op de website.
 

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we inmiddels een groot klantenbestand aan de Costa Blanca.


Ons doel van de verhuur is om ervoor te zorgen dat u rendement haalt uit uw woning. Dat uzelf en de toekomstige gasten of huurders zullen gaan genieten van uw woning zoals deze bedoeld is. Wijstreven er ten alle tijden naar om onze dienstverlening optimaal voor elkaar te hebben. Wij vertrouwen erop dat uw ervaring met ons, zowel plezierig als comfortabel zal zijn. Graag ontvangen wij u op ons kantoor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Heeft u interesse?
Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen en wij nemen direct contact met u op. Graag ontvangen wij u op ons kantoor in La marina em de de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.
Beheer contract

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer