Woning verhuren

     

Woning verhuren Costa Blanca

Woning beheren Costa Blanca

Uw woning verhuren

CasaLasDunas

 

Huiseigenaren-informatie
Indien u uw woning wilt verhuren is onderstaand concept de ideale manier om een stukje rendement te verkrijgen uit uw investering. Daarnaast, misschien wel net zo belangrijk, laat u uw woning nooit onbeheerd achter als u in Nederland bent.

Wat houdt dat concept in.
De belangrijkste punten op een rij. U bepaalt zelf de verhuurperiode. U bent vrij om zelf te verhuren. U geeft, indien u zelf verhuurt, direct door welke periode verhuurd is. U bepaalt de voorwaarden en huisregels voor het verhuren van uw woning. CasaLasDunas kan, indien nodig, sleutelbeheerders leveren. CasaLasDunas verlangt een ondertekend huurcontract met een kopie van het rijbewijs van de huurder.

CasaLasDunas verlangt van de huurder bij reservering een aanbetaling van 25 %. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aanvang betaald te zijn. CasaLasDunas betaalt voor aanvang het volledige bedrag aan de eigenaar. CasaLasDunas plaatst gratis uw fotos en informatie op de website.
 

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we inmiddels een groot klantenbestand aan de Costa Blanca.


Ons doel van de verhuur is om ervoor te zorgen dat u rendement haalt uit uw woning. Dat uzelf en de toekomstige gasten of huurders zullen gaan genieten van uw woning zoals deze bedoeld is. Wijstreven er ten alle tijden naar om onze dienstverlening optimaal voor elkaar te hebben. Wij vertrouwen erop dat uw ervaring met ons, zowel plezierig als comfortabel zal zijn. Graag ontvangen wij u op ons kantoor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Heeft u interesse?
Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen en wij nemen direct contact met u op. Graag ontvangen wij u op ons kantoor in La marina em de de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.
Beheer contract

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer