Beurzen 2017

 

 

     
Droomt u weg bij het idee van een tweede huis in de Spaanse zon? Bent u ook op zoek naar een uniek tweede verblijf? Of wilt u graag advies hierover inwinnen? Wij staan regelmatig op diverse beurzen. Oriënteren begint op het internet, daarna wilt u graag een persoonlijk oriënterend gesprek. Dat kan als u gratis onze stand komt bezoeken. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte wanneer er een beurs is en hoe u aan gratis entreekaarten kan komen.
     Wist u dat ook de klanten die al
een huis gekocht hebben bij ons,
ons nog steeds komen bezoeken op
de beurs. Om gewoon elkaar nog
even te zien of om nog iets te vragen.


gratis entree secondhomebeurs

 

 
SECOND HOME BEURS
Jaarbeurs Utrecht - 10, 11, 12 Maart 2017
Voor gratis kaarten klik hier
 We zijn een familie bedrijf en zijn nu 16 jaar geleden begonnen met het verhuren van vakantieverblijven aan de Costa Blanca. Langzaam aan kwam de vraag of wij de klanten die een verblijf bij ons huurde ook konden bijstaan in het aankoop proces van een woning. We kennen de omgeving, weten waar de leuke plekjes zijn en weten voor degene die een woning willen kopen als belegging waar ze deze het beste kunnen kopen om er een goed rendement uit te halen. 

U maakt op de beurs een eerste kennismaking met ons team en wij proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Een woning kopen aan de Costa Blanca doet u niet alleen, dat doen we samen. wij adviseren u graag en helpen u van A tot Z door het hele proces. 

Op de stand kunt u vrijblijvend uw wensprofiel achterlaten zodat wij u alleen de referenties doorsturen welke voldoen aan uw wensprofiel. Wilt u over een bepaalde woning graag meer informatie ontvangen, sturen wij u ook dan geheel vrijblijvend een digitale brochure toe van de desbetreffende woning, appartement of villa.

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer