Beurzen 2017

 

 

     
Droomt u weg bij het idee van een tweede huis in de Spaanse zon? Bent u ook op zoek naar een uniek tweede verblijf? Of wilt u graag advies hierover inwinnen? Wij staan regelmatig op diverse beurzen. Oriënteren begint op het internet, daarna wilt u graag een persoonlijk oriënterend gesprek. Dat kan als u gratis onze stand komt bezoeken. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte wanneer er een beurs is en hoe u aan gratis entreekaarten kan komen.
     Wist u dat ook de klanten die al
een huis gekocht hebben bij ons,
ons nog steeds komen bezoeken op
de beurs. Om gewoon elkaar nog
even te zien of om nog iets te vragen.


gratis entree secondhomebeurs

 

 
Spanje Expobeurs
ICC Gent - 28, 29 Jan 2017
Voor gratis kaarten klik hier
 
SECOND HOME BEURS
Flanders Expo Gent - 11, 12, 13 Feb 2017
Voor gratis kaarten klik hier
 
SECOND HOME BEURS
Jaarbeurs Utrecht - 10, 11, 12 Maart 2017
Voor gratis kaarten klik hier
 We zijn een familie bedrijf en zijn nu 16 jaar geleden begonnen met het verhuren van vakantieverblijven aan de Costa Blanca. Langzaam aan kwam de vraag of wij de klanten die een verblijf bij ons huurde ook konden bijstaan in het aankoop proces van een woning. We kennen de omgeving, weten waar de leuke plekjes zijn en weten voor degene die een woning willen kopen als belegging waar ze deze het beste kunnen kopen om er een goed rendement uit te halen. 

U maakt op de beurs een eerste kennismaking met ons team en wij proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Een woning kopen aan de Costa Blanca doet u niet alleen, dat doen we samen. wij adviseren u graag en helpen u van A tot Z door het hele proces. 

Op de stand kunt u vrijblijvend uw wensprofiel achterlaten zodat wij u alleen de referenties doorsturen welke voldoen aan uw wensprofiel. Wilt u over een bepaalde woning graag meer informatie ontvangen, sturen wij u ook dan geheel vrijblijvend een digitale brochure toe van de desbetreffende woning, appartement of villa.

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer