Grupo CLD

     

 

Grupo CLD CasaLasDunas

 

 

Grupo CLD staat voor onze bedrijvengroep van projectontwikkelaars en makelaars gespecialiseerd op het gebied van aan- en verkoop, verhuur en bouw van vastgoed te Spanje.

De Famille van Let, oprichters van CasaLasDunas La Mata Sl - GrupoCLD beschikken over meer dan 15 jaar ervaring op gebied vastgoed aan de gehele Costa Blanca en Costa Calida.

Onze producten bevinden zich, direct aan zee van appartementen , bungalows en villa's. tot in het binnenland , van grondstukken om zelf te bouwen met onze bouwheren van een rusticale finca of moderne luxe design villa’s.

Door onze persoonlijke begeleiding bieden wij de klanten de mogelijkheid om in alle rust hun juiste locatie te kiezen, want het is locatie-locatie en nog eens locatie.

Het gehele aankoopproces begeleiden wij in uw eigen taal van A tot Z, zowel financiele gedeelte, fiscale en overdracht bij de Notaris in aanwezigheid van onze gestor (fiscaal vertegenwoordiger ).

Ook na de aankoop van uw droomwoning zijn wij er voor u, zowel voor de after sales, beheer en verhuur mogelijkheden via onze eigen verhuurorganisatie.
Graag zien wij u op een van onze vestigingen.

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer