Grupo CLD

     

 

Grupo CLD CasaLasDunas

 

 

Grupo CLD staat voor onze bedrijvengroep van projectontwikkelaars en makelaars gespecialiseerd op het gebied van aan- en verkoop, verhuur en bouw van vastgoed te Spanje.

De Famille van Let, oprichters van CasaLasDunas La Mata Sl - GrupoCLD beschikken over meer dan 15 jaar ervaring op gebied vastgoed aan de gehele Costa Blanca en Costa Calida.

Onze producten bevinden zich, direct aan zee van appartementen , bungalows en villa's. tot in het binnenland , van grondstukken om zelf te bouwen met onze bouwheren van een rusticale finca of moderne luxe design villa’s.

Door onze persoonlijke begeleiding bieden wij de klanten de mogelijkheid om in alle rust hun juiste locatie te kiezen, want het is locatie-locatie en nog eens locatie.

Het gehele aankoopproces begeleiden wij in uw eigen taal van A tot Z, zowel financiele gedeelte, fiscale en overdracht bij de Notaris in aanwezigheid van onze gestor (fiscaal vertegenwoordiger ).

Ook na de aankoop van uw droomwoning zijn wij er voor u, zowel voor de after sales, beheer en verhuur mogelijkheden via onze eigen verhuurorganisatie.
Graag zien wij u op een van onze vestigingen.

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer