Download gratis brochures

 

Hier kunt u diverse brochures downloaden als u meer informatie wilt over het kopen of huren van een vakantiewoning aan de Costa Blanca en Costa Calida.

Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Welke Brochure wilt u ontvangen?
Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen? brochures
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...

Privacy
CasaLasDunas respecteert de privacy van de gebruiker van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw aanvraag. CasaLasDunas zal uw gegevens niet ter beschikking stellen.

 

Laatste nieuws


Leuke weetjes
Spanje is een erg variërend land in klimaat, landschap, taal, cultuur en eetgewoontes. Een vakantie in Spanje biedt dus ook veel mogelijkheden.

vrijdag, 20 januari, 2017
lees meer

Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer