Virtuele bezichtiging!

 

Vanaf vandaag kun u een aantal woningen virtueel bezichtigen op onze site. Via deze tour kunnen we u rondleiden door een huis zonder dat u daadwerkelijk aanwezig bent. Nu kunt u dankzij de virtuele bezichtiging het huis al intensief beleven alvorens u naar Spanje afreist. Meerdere woningen binnen- en buitenshuis, binnen aanzienlijke tijd bekijken met als beleving dat u daadwerkelijk in de woning staat!

Huis virtueel bezichtigen
Zie hier alle huizen kunnen virtueel bezichtigd worden.

Hoe werkt het?

  • Zoek het huis dat u virtueel wilt bezichtigen.
  • Kies voor de virtuele tour
  • Naar een andere ruimte? Klik op het witte tekentje.
  • Veel plezier met de virtuele bezichtiging! 

 
Spreekt de woning u aan en wilt u de woning bezichtigen in Spanje?
Maak dan een afspraak via ons kantoor
Uw huis verkopen
Wij zijn een makelaar die meer doet dan alleen een bord in de tuin plaatsen. Deze nieuwe toepassing past hier goed bij en hiermee helpen wij u graag met de verkoop van uw huis. Klanten welke hun huis exclusief willen verkopen via CasaLasDunas kunnen ook van deze dienst gebruik maken. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ons aanbod zo optimaal maar ook reëel presenteren om tot het optimale resultaat van verkoop te komen. Mocht u overgaan tot verkoop, dan is het mogelijk om deel te nemen met de virtuele tour. Uw huis is dan ook op afstand al te bezichtigen. Mensen zijn eerder geneigd om even binnen te kijken met als prettig gevolg dat een ‘live’ bezichtiging eerder tot stand komt.

Nieuwbouw
Virtueel bezichtigen is bovendien ook interessant voor nieuwbouwprojecten: een virtuele wandeling door het toekomstige huis spreekt meer tot de verbeelding dan wanneer een potentiële koper zich er een voorstelling van moet maken met plattegronden en bouwtekeningen.
 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer