Virtuele bezichtiging!

 

Vanaf vandaag kun u een aantal woningen virtueel bezichtigen op onze site. Via deze tour kunnen we u rondleiden door een huis zonder dat u daadwerkelijk aanwezig bent. Nu kunt u dankzij de virtuele bezichtiging het huis al intensief beleven alvorens u naar Spanje afreist. Meerdere woningen binnen- en buitenshuis, binnen aanzienlijke tijd bekijken met als beleving dat u daadwerkelijk in de woning staat!

Huis virtueel bezichtigen
Zie hier alle huizen kunnen virtueel bezichtigd worden.

Hoe werkt het?

  • Zoek het huis dat u virtueel wilt bezichtigen.
  • Kies voor de virtuele tour
  • Naar een andere ruimte? Klik op het witte tekentje.
  • Veel plezier met de virtuele bezichtiging! 

 
Spreekt de woning u aan en wilt u de woning bezichtigen in Spanje?
Maak dan een afspraak via ons kantoor
Uw huis verkopen
Wij zijn een makelaar die meer doet dan alleen een bord in de tuin plaatsen. Deze nieuwe toepassing past hier goed bij en hiermee helpen wij u graag met de verkoop van uw huis. Klanten welke hun huis exclusief willen verkopen via CasaLasDunas kunnen ook van deze dienst gebruik maken. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ons aanbod zo optimaal maar ook reëel presenteren om tot het optimale resultaat van verkoop te komen. Mocht u overgaan tot verkoop, dan is het mogelijk om deel te nemen met de virtuele tour. Uw huis is dan ook op afstand al te bezichtigen. Mensen zijn eerder geneigd om even binnen te kijken met als prettig gevolg dat een ‘live’ bezichtiging eerder tot stand komt.

Nieuwbouw
Virtueel bezichtigen is bovendien ook interessant voor nieuwbouwprojecten: een virtuele wandeling door het toekomstige huis spreekt meer tot de verbeelding dan wanneer een potentiële koper zich er een voorstelling van moet maken met plattegronden en bouwtekeningen.
 

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer