Mondi Approved

     

 

Met ‘Mondi Approved’ en ‘laagste prijsgarantie’ biedt Mondi de transparantie waar consumenten al jaren naar op zoek zijn. In tegenstelling tot (internationale) makelaarsorganisaties kijkt Mondi primair naar de belangen van de consument om tot een succesvolle aankoop van een (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject te komen.

Indien aanbieders van vastgoed in het buitenland zich actief richten op Vlaamse en Nederlandse consumenten, dan kunnen ze in aanmerking komen voor het keurmerk ‘Mondi Approved’ mits ze voldoen aan de criteria, die per land/regio kunnen verschillen, en zich conformeren aan de gedragsregels van Mondi.

Wij van Casalasdunas zijn ook aangesloten bij Mondi

Alle organisaties die Mondi Approved zijn ontvangen een certificaat. In dat certificaat wordt verwezen naar criteria en een checklist die op deze pagina publiekelijk te raadplegen is. Op dit moment zijn er twee certificaten uitgereikt:
 

  • ISO certificering
  • 'Mondi Approved’ keurmerk

Certificaat
Download PDF: Certificaat CasaLasDunas
Download PDF: CasaLasDunas_App 

Beoordelingen buitenlandse vastgoedaanbieders
Mondi heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van makelaars, projectontwikkelaars en bemiddelaars van onroerend goed in het buitenland.
Zie hier onze beoordelingen van derden
 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer