Mondi Approved

     

 

Met ‘Mondi Approved’ en ‘laagste prijsgarantie’ biedt Mondi de transparantie waar consumenten al jaren naar op zoek zijn. In tegenstelling tot (internationale) makelaarsorganisaties kijkt Mondi primair naar de belangen van de consument om tot een succesvolle aankoop van een (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject te komen.

Indien aanbieders van vastgoed in het buitenland zich actief richten op Vlaamse en Nederlandse consumenten, dan kunnen ze in aanmerking komen voor het keurmerk ‘Mondi Approved’ mits ze voldoen aan de criteria, die per land/regio kunnen verschillen, en zich conformeren aan de gedragsregels van Mondi.

Wij van Casalasdunas zijn ook aangesloten bij Mondi

Alle organisaties die Mondi Approved zijn ontvangen een certificaat. In dat certificaat wordt verwezen naar criteria en een checklist die op deze pagina publiekelijk te raadplegen is. Op dit moment zijn er twee certificaten uitgereikt:
 

  • ISO certificering
  • 'Mondi Approved’ keurmerk

Certificaat
Download PDF: Certificaat CasaLasDunas
Download PDF: CasaLasDunas_App 

Beoordelingen buitenlandse vastgoedaanbieders
Mondi heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van makelaars, projectontwikkelaars en bemiddelaars van onroerend goed in het buitenland.
Zie hier onze beoordelingen van derden
 

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer