In de Spotlight!

 

CasaLasDunas beschikt over heeft een heel divers aanbod waar wij in dit hoofdstuk het een ander nader toelichten. Vooral in nieuwbouw hebben wij een groot aanbod van appartementen met een gezamenlijk zwembad tot grote villa’s met zeezicht en een privé zwembad. Tevens beschikken wij, CasaLasDunas,  over een breed aanbod bouwgrond aan de Noord en Zuid Costa Blanca en aan de Costa Cálida om door ons op maat gesneden villa’s te bouwen.

CasaLasDunas biedt ook vakantie verblijven uit een bankbeslag aan, met zeer voordelige voorwaarden. In de media heeft u daar genoeg over kunnen lezen en waarom zou ook u daar niet van profiteren. Wij helpen u daar graag bij want de papieren moeten in orde zijn en er mag geen restschuld op zitten. Wij zoeken dit van te voren voor u uit.

Nieuwbouw bij Caslasdunas

Exclusiviteit vind u ook bij CasaLasDunas. Met andere woorden; woningen die alleen door CasaLasDunas worden aangeboden. Van vele projecten, design en moderne villa’s hebben wij een brochure met meer informatie. Vraag deze gerust aan via onze website en kijk wat CasaLasDunas voor u kan betekenen. Bij ons stopt het niet na de aankoop van een woning. Eens een klant, altijd een klant is onze slogan.

Exclusief bij casalasdunas

Bij CasaLasDunas vind u het complete pakket, zoals ook het onderhoud van uw zwembad, meubelpakketten, verhuur mogelijkheden beheerderscontracten. Zo heeft u alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt en hoeft u zelf niet te zoeken met alle risico’s van dien en u door de bomen het bos niet meer ziet.

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer