In de Spotlight!

 

CasaLasDunas beschikt over heeft een heel divers aanbod waar wij in dit hoofdstuk het een ander nader toelichten. Vooral in nieuwbouw hebben wij een groot aanbod van appartementen met een gezamenlijk zwembad tot grote villa’s met zeezicht en een privé zwembad. Tevens beschikken wij, CasaLasDunas,  over een breed aanbod bouwgrond aan de Noord en Zuid Costa Blanca en aan de Costa Cálida om door ons op maat gesneden villa’s te bouwen.

CasaLasDunas biedt ook vakantie verblijven uit een bankbeslag aan, met zeer voordelige voorwaarden. In de media heeft u daar genoeg over kunnen lezen en waarom zou ook u daar niet van profiteren. Wij helpen u daar graag bij want de papieren moeten in orde zijn en er mag geen restschuld op zitten. Wij zoeken dit van te voren voor u uit.

Nieuwbouw bij Caslasdunas

Exclusiviteit vind u ook bij CasaLasDunas. Met andere woorden; woningen die alleen door CasaLasDunas worden aangeboden. Van vele projecten, design en moderne villa’s hebben wij een brochure met meer informatie. Vraag deze gerust aan via onze website en kijk wat CasaLasDunas voor u kan betekenen. Bij ons stopt het niet na de aankoop van een woning. Eens een klant, altijd een klant is onze slogan.

Exclusief bij casalasdunas

Bij CasaLasDunas vind u het complete pakket, zoals ook het onderhoud van uw zwembad, meubelpakketten, verhuur mogelijkheden beheerderscontracten. Zo heeft u alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt en hoeft u zelf niet te zoeken met alle risico’s van dien en u door de bomen het bos niet meer ziet.

Laatste nieuws


Leuke weetjes
Spanje is een erg variërend land in klimaat, landschap, taal, cultuur en eetgewoontes. Een vakantie in Spanje biedt dus ook veel mogelijkheden.

vrijdag, 20 januari, 2017
lees meer

Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer