Nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Cálida

 

Aan de gehele Costa Blanca en Costa Calida wordt er hard gebouwd aan diverse nieuwbouw projecten. Prachtige appartementen complexen vlak bij de Middellandse zee en met gezamenlijke zwembaden. De prijzen beginnen al vanaf gemiddeld 65.000,- voor een 2 kamer appartement aan de golfbaan bij Mar Menor.

Golf aan Costa Blanca

Maar ook een moderne villa met zwembad is aan de Spaanse Costa nog steeds te betalen.
Het is zelfs mogelijk om in samenwerking met ons een villa naar eigen inzicht te laten bouwen op een zelf uitgekozen grondstuk.

De projecten worden tegenwoordig gebouwd met zeer hoge kwaliteit bouwmaterialen en technologieën. Bijna alle woningen hebben óf een tuin, óf een groot terras óf een dakterras. En dat op korte afstand van de Middellandse zee of zelfs op de golfbaan.

Nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Calida

Wist u dat wij uw aangekochte woning ook graag in de verhuur nemen? CasaLasDunas heeft een eigen verhuur organisatie en verhuren graag uw woning als u weer terug in uw eigen huis bent. Uw woning wordt goed in de gaten gehouden en staat dan ook niet leeg. En de opbrengst van de huur is toch ook een spaarpotje wat in ieder geval meer oplevert dan dat u uw geld op de bank laat staan. Vraag gerust vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Een selectie van onze nieuwbouwprojecten.

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer