Nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Cálida

 

Aan de gehele Costa Blanca en Costa Calida wordt er hard gebouwd aan diverse nieuwbouw projecten. Prachtige appartementen complexen vlak bij de Middellandse zee en met gezamenlijke zwembaden. De prijzen beginnen al vanaf gemiddeld 65.000,- voor een 2 kamer appartement aan de golfbaan bij Mar Menor.

Golf aan Costa Blanca

Maar ook een moderne villa met zwembad is aan de Spaanse Costa nog steeds te betalen.
Het is zelfs mogelijk om in samenwerking met ons een villa naar eigen inzicht te laten bouwen op een zelf uitgekozen grondstuk.

De projecten worden tegenwoordig gebouwd met zeer hoge kwaliteit bouwmaterialen en technologieën. Bijna alle woningen hebben óf een tuin, óf een groot terras óf een dakterras. En dat op korte afstand van de Middellandse zee of zelfs op de golfbaan.

Nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Calida

Wist u dat wij uw aangekochte woning ook graag in de verhuur nemen? CasaLasDunas heeft een eigen verhuur organisatie en verhuren graag uw woning als u weer terug in uw eigen huis bent. Uw woning wordt goed in de gaten gehouden en staat dan ook niet leeg. En de opbrengst van de huur is toch ook een spaarpotje wat in ieder geval meer oplevert dan dat u uw geld op de bank laat staan. Vraag gerust vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Een selectie van onze nieuwbouwprojecten.

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer