Bankbeslag ( Koopjes van de bank )
 

Kijk hier voor ons aanbod Bankbeslagen In de aflevering van 25 en 26 oktober hebben wij Housevision gesproken over bankbelsagen. Als u op de afbeelding hiernaast klikt kunt u via onze homepage deze aflevering nog eens bekijken en leggen wij uit wat bankbeslagen zijn.

Bankbeslagen zijn woningen die in beslag zijn genomen door de bank. vandaar dat wij het ook wel "koopjes van de bank" noemen.

Bankbeslag woningen is een moment opname, de banken stellen de woningen beschikbaar via een groot netwerk van makelaars, waaronder CasaLasDunas.
Wij kunnen niet garanderen dat de woning nog beschikbaar is op het moment dat u arriveert te Spanje.

Uitvoerige informatie waarover wij beschikken tonen wij u via de website. Ter plaatse kunnen wij u gedetailleerd de ontbrekende informatie overhandigen. Bankbeslag woningen zijn koopkansen voor kooprijpe koop kandidaten, die ter plaatsen kunnen beslissen en op de hoogte zijn van de financiële verplichtingen bij aankoop.
Wij kunnen u vooraf informeren over de financiering mogelijkheden van bankbeslag woningen, zodat u op de hoogte bent van het financiële plaatje.

Aankopen via banken vragen extra aandacht, aangezien de bank alleen belang heeft dat de hypotheek die er op rust voldaan wordt en geen belangen behartigd van de aankoper, daarvoor heeft u een aankoopmakelaar nodig zoals CasaLasDunas.

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer