Bankbeslag ( Koopjes van de bank )
 

Kijk hier voor ons aanbod Bankbeslagen In de aflevering van 25 en 26 oktober hebben wij Housevision gesproken over bankbelsagen. Als u op de afbeelding hiernaast klikt kunt u via onze homepage deze aflevering nog eens bekijken en leggen wij uit wat bankbeslagen zijn.

Bankbeslagen zijn woningen die in beslag zijn genomen door de bank. vandaar dat wij het ook wel "koopjes van de bank" noemen.

Bankbeslag woningen is een moment opname, de banken stellen de woningen beschikbaar via een groot netwerk van makelaars, waaronder CasaLasDunas.
Wij kunnen niet garanderen dat de woning nog beschikbaar is op het moment dat u arriveert te Spanje.

Uitvoerige informatie waarover wij beschikken tonen wij u via de website. Ter plaatse kunnen wij u gedetailleerd de ontbrekende informatie overhandigen. Bankbeslag woningen zijn koopkansen voor kooprijpe koop kandidaten, die ter plaatsen kunnen beslissen en op de hoogte zijn van de financiële verplichtingen bij aankoop.
Wij kunnen u vooraf informeren over de financiering mogelijkheden van bankbeslag woningen, zodat u op de hoogte bent van het financiële plaatje.

Aankopen via banken vragen extra aandacht, aangezien de bank alleen belang heeft dat de hypotheek die er op rust voldaan wordt en geen belangen behartigd van de aankoper, daarvoor heeft u een aankoopmakelaar nodig zoals CasaLasDunas.

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer