Design villa's

 

Een moderne designvilla gelegen op een plot met schitterend uitzicht over de vallei en de zee aan de Costa Blanca is een droom welke met het team van CasaLasDunas uit kan komen. Er zijn diverse projecten voor de bouw van een villa met bijvoorbeeld rechte lijnen en grote ramen. Grote raampartijen zorgen voor optimale lichtinval en een perfecte integratie van de buitenterrassen en het sublieme zeezicht met de woonaccommodatie.De oppervlakte van de woningen zijn verdeeld over de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, overdekte terras, 2 of 3 slaapkamers, waarvan meestal één met aansluitende badkamer en een aparte doucheruimte voor de andere slaapkamers. Ook een terras en een zwembad op hetzelfde niveau als het huis mogen natuurlijk niet ontbreken. De parkeerplaats kan enkele stappen verwijderd zijn van de ingang van het huis. Een onderbouw of een eigen parkeergarage behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.

U kunt al uw wensen kenbaar maken en samen met onze bouwer maken wij een villa geheel naar eigen wens. Na ondertekening van het contract zal de villa sleutel klaar zijn binnen 12 maanden. Prachtige voorbeelden van design villa's

 

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer