Design villa's

 

Een moderne designvilla gelegen op een plot met schitterend uitzicht over de vallei en de zee aan de Costa Blanca is een droom welke met het team van CasaLasDunas uit kan komen. Er zijn diverse projecten voor de bouw van een villa met bijvoorbeeld rechte lijnen en grote ramen. Grote raampartijen zorgen voor optimale lichtinval en een perfecte integratie van de buitenterrassen en het sublieme zeezicht met de woonaccommodatie.De oppervlakte van de woningen zijn verdeeld over de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, overdekte terras, 2 of 3 slaapkamers, waarvan meestal één met aansluitende badkamer en een aparte doucheruimte voor de andere slaapkamers. Ook een terras en een zwembad op hetzelfde niveau als het huis mogen natuurlijk niet ontbreken. De parkeerplaats kan enkele stappen verwijderd zijn van de ingang van het huis. Een onderbouw of een eigen parkeergarage behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.

U kunt al uw wensen kenbaar maken en samen met onze bouwer maken wij een villa geheel naar eigen wens. Na ondertekening van het contract zal de villa sleutel klaar zijn binnen 12 maanden. Prachtige voorbeelden van design villa's

 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer