Bouwgrond / Plot

 

CasaLasDunas heeft een ruim aanbod in bouwkavels waar men naar eigen inzicht een droomvilla kan laten bouwen. Grondstukken vanaf 500 m², gelegen aan de rand van de La Marina urbanisatie. Grupo CLD kan op dit perceel uw droomhuis realiseren. Of een perceel van 2.565m2 bijna op de top van een heuvel met 320 graden vrij uitzicht. Een zeer goede locatie om een modern huis of finca te bouwen.

 

In de moderne woonwijk van Residencial l´Almunia, hebben we prachtig gelegen bouwkavels, allen met prachtig panoramisch zeezicht en water, elektriciteit en gasleidingen onder de grond. De minimumgrootte bedraagt 800m2 met prijzen vanaf  €86.544.


Ook vlakbij het altijd bruisende Benidorm, diverse plots vanaf 600 m² voor € 94.000,- tot 813 m² voor €127.400,-. Deze percelen liggen in een urbanisatie met vele publieke faciliteiten zoals een sportpark, speeltuin, grote parkeerplaats etc. Wij hebben vele bouwplannen liggen, welke op deze percelen gerealiseerd kunnen worden. Of toch liever een Bouwkavel in een rustige woonwijk op steenworp afstand van het centrum van Orba aan de Noord Costa Blanca met subliem uitzicht over de vallei richting de zee. Hier bieden diverse grondstukken een paar terrassen waardoor het uitermate geschikt is voor een huis op 2 niveaus.

 

Aanbod bouwkavels

 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer