Bouwgrond / Plot

 

CasaLasDunas heeft een ruim aanbod in bouwkavels waar men naar eigen inzicht een droomvilla kan laten bouwen. Grondstukken vanaf 500 m², gelegen aan de rand van de La Marina urbanisatie. Grupo CLD kan op dit perceel uw droomhuis realiseren. Of een perceel van 2.565m2 bijna op de top van een heuvel met 320 graden vrij uitzicht. Een zeer goede locatie om een modern huis of finca te bouwen.

 

In de moderne woonwijk van Residencial l´Almunia, hebben we prachtig gelegen bouwkavels, allen met prachtig panoramisch zeezicht en water, elektriciteit en gasleidingen onder de grond. De minimumgrootte bedraagt 800m2 met prijzen vanaf  €86.544.


Ook vlakbij het altijd bruisende Benidorm, diverse plots vanaf 600 m² voor € 94.000,- tot 813 m² voor €127.400,-. Deze percelen liggen in een urbanisatie met vele publieke faciliteiten zoals een sportpark, speeltuin, grote parkeerplaats etc. Wij hebben vele bouwplannen liggen, welke op deze percelen gerealiseerd kunnen worden. Of toch liever een Bouwkavel in een rustige woonwijk op steenworp afstand van het centrum van Orba aan de Noord Costa Blanca met subliem uitzicht over de vallei richting de zee. Hier bieden diverse grondstukken een paar terrassen waardoor het uitermate geschikt is voor een huis op 2 niveaus.

 

Aanbod bouwkavels

 

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer