Exclusief bij CasaLasDunas

 

Exclusiviteit kunt u ook verwachten bij CasaLasDunas.U wilt geen alledaagse woning, maar juist een woning die geheel naar eigen smaak gebouwd en ingericht is. Die droom kunnen wij nu waarmaken.

exclusief bij CasaLasDunas

Als een van de weinige makelaars aan de Costa Blanca en Costa Calida zijn wij in de gelegenheid exclusief voor u te bouwen, of het nu op een mooi vlak grondstuk aan de Zuid Costa Blanca is, of op een berg met prachtig zeezicht aan de Noord Costa Blanca CasalasDunas is  in staat op maat gesneden uw woning te bouwen op elke willekeurige locatie in Spanje.
 

Voor de inrichting kunnen wij u via onze meubelpakketten van dienst zijn.
 

Met de uitgebreide kennis en persoonlijke aandacht van onze teamleden begeleiden wij onze klanten tijdens de bouw en het gehele besluitvormingsproces. Wij hebben op veel plaatsen percelen in specifieke gebieden en kunnen een zoekopdracht uitvoeren voor de klant om een plot / perceel te vinden die aansluit bij hun behoefte en budget.

 

Meer informatie over Exclusief bij CasaLasDunas

 

Laatste nieuws


Leuke weetjes
Spanje is een erg variërend land in klimaat, landschap, taal, cultuur en eetgewoontes. Een vakantie in Spanje biedt dus ook veel mogelijkheden.

vrijdag, 20 januari, 2017
lees meer

Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer