Exclusief bij CasaLasDunas

 

Exclusiviteit kunt u ook verwachten bij CasaLasDunas.U wilt geen alledaagse woning, maar juist een woning die geheel naar eigen smaak gebouwd en ingericht is. Die droom kunnen wij nu waarmaken.

exclusief bij CasaLasDunas

Als een van de weinige makelaars aan de Costa Blanca en Costa Calida zijn wij in de gelegenheid exclusief voor u te bouwen, of het nu op een mooi vlak grondstuk aan de Zuid Costa Blanca is, of op een berg met prachtig zeezicht aan de Noord Costa Blanca CasalasDunas is  in staat op maat gesneden uw woning te bouwen op elke willekeurige locatie in Spanje.
 

Voor de inrichting kunnen wij u via onze meubelpakketten van dienst zijn.
 

Met de uitgebreide kennis en persoonlijke aandacht van onze teamleden begeleiden wij onze klanten tijdens de bouw en het gehele besluitvormingsproces. Wij hebben op veel plaatsen percelen in specifieke gebieden en kunnen een zoekopdracht uitvoeren voor de klant om een plot / perceel te vinden die aansluit bij hun behoefte en budget.

 

Meer informatie over Exclusief bij CasaLasDunas

 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer