CLD-1647nb

 

Unieke kans! Eerstelijns gelegen appartementencomplex in La Mata, inclusief ondergrondse garage en berging. Dit project is nog niet officieel vrijgegeven, maar wij bieden u de kans om uw informatie achter te laten, zodat wij u direct kunnen informeren over de prijzen en beschikbaarheid van dit project. Het bijzondere aan deze residentie is de unieke ligging, pal aan het zandstrand van La Mata, enkele honderden meters van het centrum van het dorp. Om deze reden zal dit project erg snel uitverkocht zijn, en raden wij u aan om alvast uw info achter te laten. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Plaats: La Mata
  • Type huis: Appartement
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2
Airconditioning warm/koud, Balkon, Berging, Dakterras, Garage, Keuken, Ligbad, Parkeerplaats privé, Separate douche, Tuin/terras, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk, Eerste Lijn zee


Bellen naar ons mag natuurlijk ook!
Bel voor meer informatie over cld-1647nb naar ons kantoor
NL +31 88 39 62 641
ES +34 96 57 24 489
Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...


 

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer