CLD-1647nb

 

Unieke kans! Eerstelijns gelegen appartementencomplex in La Mata, inclusief ondergrondse garage en berging. Dit project is nog niet officieel vrijgegeven, maar wij bieden u de kans om uw informatie achter te laten, zodat wij u direct kunnen informeren over de prijzen en beschikbaarheid van dit project. Het bijzondere aan deze residentie is de unieke ligging, pal aan het zandstrand van La Mata, enkele honderden meters van het centrum van het dorp. Om deze reden zal dit project erg snel uitverkocht zijn, en raden wij u aan om alvast uw info achter te laten. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Plaats: La Mata
  • Type huis: Appartement
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2
Airconditioning warm/koud, Balkon, Berging, Dakterras, Garage, Keuken, Ligbad, Parkeerplaats privé, Separate douche, Tuin/terras, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk, Eerste Lijn zee


Bellen naar ons mag natuurlijk ook!
Bel voor meer informatie over cld-1647nb naar ons kantoor
NL +31 88 39 62 641
ES +34 96 57 24 489
Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...


 

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer