Emigreren naar Spanje

 

Heeft u ook plannen om tijdelijk of voor lange tijd in Spanje te verblijven?

Spanje is zeer populair bij emigranten en toeristen. Velen onder ons voor een tweede huis en een hele grote groep ook om te emigreren naar Spanje. Nooit eerder kochten zoveel buitenlanders een Spaans woning als in 2015. De Nederlanders en Belgen blijft lonken naar de Spaanse vastgoedmarkt.

Helaas zijn er veel mensen die alleen de voordelen zien, maar er zijn ook zeker nadelen bij het emigreren naar Spanje met als resultaat dat de meeste binnen 2 jaar weer terugkeren naar hun vaderland. We willen u niet bang maken maar ervoor zorgen dat u een weloverwegende beslissing neemt.

Er is tegenwoordig gelukkig weer aandacht van de Spanjaarden voor consumentenbescherming. 28% van de Spaanse vastgoedmakelaars zouden tot voor kort illegaal optreden. CasaLasDunas doet zowel de verkoop als de verhuur op legale wijze. Wij zorgen dat alles grondig onderzocht wordt op legaliteit en schulden vrij wordt overgedragen en alles in onze eigen Nederlandse taal.

U kunt er ook voor kiezen alleen met al die verschillende makelaars op stap te gaan, kost waarschijnlijk meer energie, tijd en vraagtekens bij betrouwbaarheid? Niets is beter dan met uw eigen Nederlandstalige makelaar in zee te gaan. CasaLasDunas helpt u graag van A tot Z. Dus vanaf het begin met het beantwoorden met uw vragen, samen bezichtigen, de aankoop en het regelen van de papieren daarbij en zeker ook erna.

Voordat u definitief naar het buitenland gaat zijn er een aantal zaken waaraan u moet denken die er geregeld moeten worden. In onze brochure Emigreren naar Spanje vinden u o.a. een Checklist waaraan u kunt denken als u gaat emigreren en wat er allemaal bij komt kijken. Het is niet zomaar uw koffer inpakken en vertrekken. Onderstaande zaken komen allemaal aan bod en nog veel meer.

 

  • Werk- en verblijfsvergunning regelen
  • Alles regelen met betrekking tot uw diploma’s
  • Papieren in orde maken                                                             
  • Verzekering nakijken en/of afsluiten
  • Gezondheid
  • Financiën
  • De belastingdienst
 

Vraag de gratis brochure over Emigreren naar Spanje aan.Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer