Bezichtigingstrip* Costa Blanca en Costa Calida

 

Het CasaLasDunas Team helpt u graag met de voorbereiding voor uw bezoek aan Spanje. Wij maken in samenwerking met u een selectie op basis van uw wensen. U ontvangt alle informatie die U nodig heeft zodat het programma duidelijk is.
 
Dan is de volgende stap een bezoek te brengen aan uw Nederlands talige makelaar aan de Costa Blanca - Costa Cálida  Wij nodigen u graag uit voor een bezoek ons kantoor te La Marina. Wij reserveren een hotel en halen en brengen u van en naar het vliegveld.  U maakt eerst kennis met ons team op ons kantoor te La Marina en bespreken we het stappenplan voor de komende dagen. Bent u koop klaar en u heeft uw financiën in kaart gebracht  zodat u weet in welke prijsklasse wij de woningen gaan bezichtigen, dan gaan wij u vooraf reeds per mail een selectie doorsturen.
 
Wenst u informatie omtrent een Spaanse hypotheek of andere zaken op fiscaal vlak en nalatenschap, dan kunnen wij u ter plaatse maar ook vooraf hierover informeren. Bent u geïnteresseerd in een bezichtigingstrip neem dan contact met ons op.

Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Voorkeur woning (omschrijf uw ideale woning)
Voorkeur gebied (omschrijf het gebied waar u wilt wonen)
Voorkeur bezoek (welke periode wilt u komen?)
Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...

Laatste nieuws


Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer

Extra reden
De vermogensrendements-heffing gaat veranderen. Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren.

vrijdag, 9 december, 2016
lees meer