Bezichtigingstrip* Costa Blanca en Costa Calida

 

Het CasaLasDunas Team helpt u graag met de voorbereiding voor uw bezoek aan Spanje. Wij maken in samenwerking met u een selectie op basis van uw wensen. U ontvangt alle informatie die U nodig heeft zodat het programma duidelijk is.
 
Dan is de volgende stap een bezoek te brengen aan uw Nederlands talige makelaar aan de Costa Blanca - Costa Cálida  Wij nodigen u graag uit voor een bezoek ons kantoor te La Marina. Wij reserveren een hotel en halen en brengen u van en naar het vliegveld.  U maakt eerst kennis met ons team op ons kantoor te La Marina en bespreken we het stappenplan voor de komende dagen. Bent u koop klaar en u heeft uw financiën in kaart gebracht  zodat u weet in welke prijsklasse wij de woningen gaan bezichtigen, dan gaan wij u vooraf reeds per mail een selectie doorsturen.
 
Wenst u informatie omtrent een Spaanse hypotheek of andere zaken op fiscaal vlak en nalatenschap, dan kunnen wij u ter plaatse maar ook vooraf hierover informeren. Bent u geïnteresseerd in een bezichtigingstrip neem dan contact met ons op.

Voor en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode + plaats
Telefoon*
E-Mail*


Voorkeur woning (omschrijf uw ideale woning)
Voorkeur gebied (omschrijf het gebied waar u wilt wonen)
Voorkeur bezoek (welke periode wilt u komen?)
Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Veiligheidscode
 
 
Verificatie is voltooid
 
Submitting...

Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer