Golfen in Spanje

     Speciaal de golfliefhebber komt in deze streek volop aan zijn trekken. In een cirkel van ca. twintig kilometer zijn vijf prachtige golfbanen gesitueerd en wanneer dat niet voldoende is kan er tevens in de omgeving van Alicante (een half uur rijden) volop gegolft worden. Meer landinwaarts, in de buurt van de stad Murcia, bevindt zich onder andere Mosa Trajectum, de 18-holes baan waaraan Johan Cruyf zijn naam heeft verbonden.

 

Spanje is met zijn mooie witte stranden waar je uren kunt wandelen voor veel mensen een zeer populaire bestemming. Maar buiten strand, zee en zon is Spanje ook een populair golfbestemming. De laatste jaren is deze groep toeristen toegenomen. Vooral het klimaat maar ook de vele prachtig aangelegde golfbanen en resorts tellen hierin mee.

Spanje kent meer dan 300 golfbanen en heeft ook zelf een behoorlijk aantal enthousiaste golfers. Diverse golfbanen zijn omringd door appartementen en bungalows. Op de Spaanse golfbanen is het nooit echt druk maar de golfbanen zijn meestal wel heuvelachtig.
 

Spanje is een heerlijk zonnig land voor golfliefhebbers, zeker aan de Costa Blanca zijn talrijke golf courses te vinden. De golfbaan ligt meteen buiten uw vakantiewoning.


Gelukkig wordt er tegenwoordig op de golfclubs wel Engels gesproken zodat het spelen op een van de mooie banen aan de Costa Blanca geen probleem hoeft te zijn.

Dat de golfer Spanje als golfland weet te waarderen blijkt uit de jaarlijkse stijging van het aantal golfers, dat op golfvakantie in Spanje gaat. Dit gastvrije en veelzijdige land verwelkomt u graag.

Voor ons aanbod van woningen op de golf, klik hier

Direct zoeken
Laatste nieuws


Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer

Dichterbij dan u denkt
U huurt nu regelmatig een vakantiewoning in Spanje of elders en worden dure vakanties.

donderdag, 23 juni, 2016
lees meer