Terra Mitica "Spaans pretpark"

      

Terra Mítica zal het eerste themapark zijn dat meer dan 70% van de vakantiegangers zal ontvangen van de toeristenmarkt.

Terra Mítica is verdeelt in vijf verschillende sectoren waarin de bezoeker zich uitstekend zal vermaken en op een avontuurlijke manier de antieke culturen van de Middellandse Zee zal ontdekken: Egypte, de droombazaar. Een wandeling langs de antieke haven van Alexandrië, waar men in de piramide de geheimen van de goden kan bezichtigen. Kreta, met het beroemde Labyrint van de Minotaurus. Rome, de grens tussen beide culturen. De brug van Meride, de militaire atmosfeer, de palissade, en op het hoogste gedeelte van het park is een houten Russische brug aangelegd.

Een spannende reis naar de XVllde en XVlllde eeuw van de Comunidad Valencia van het verleden tot het heden. Een onvergetelijk ontspanningscentrum met ongelofelijke attracties: De eilanden, de Grote Reis.

Terwijl men de mythische reis van Ulises langs de Middellandse Zee, in het hart van het park, herleeft, kan men van unieke belevenissen genieten.

Het park bevat o.a. diverse waterattracties, indrukwekkende mechanische vervoermiddelen waarmee men een rondrit maakt door het park. En voor de kinderen zijn er kleinere imitaties van de diverse attracties.

Direct zoeken
Laatste nieuws


Nieuwe website
Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig met het afronden van onze nieuwe website.

vrijdag, 24 februari, 2017
lees meer

Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer