Werkwijze

 

Huren bij CasaLaDunas betekentzekerheid-comfort en persoonlijke service. Ons kantoor is gelegen 35 km ten zuiden van Alicante. Hier ontvangen wij u en begeleiden wij u naar de door u gereserveerde woning.

Reserveren
Via onze website is het eenvoudig uw woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de beschikbaarheid vermeldstaat. Wij verhuren van dag tot dag en niet alleen van bijvoorbeeld Zaterdag tot Zaterdag. U stuurt ons per e mail uw eventuele vragen of reservering. Na ontvangst van uw bevestiging van de reservering sturen wij u alle verdere informatie per email toe.

Betaling
Aanbetaling 25% over het totale huurbedrag. 6 weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de welkomsbrief en routebeschrijving met telefoonnummers. Zodra u aankomt op vliegveld Alicante of Murcia, of per auto in de omgeving van Alicante bent aangekomen vragen wij u ons telefonisch te informeren, zodat wij ongeveer weten hoe laat wij u mogen verwachten.

Inchecken
Wij brengen u persoonlijk naar de woning en geven u de instructies door hoe één enander werkt, zoals electra-gas-water-boodschappen doen etc.

Uitchecken
Zodra u de woning weer gaat verlaten komen wij samen met u de woning controleren. Wij vragen de woning netjes achter te laten, (geen afwas of etensresten ) en voor het zicht alles keurig opgeruimd. De laatste was mag u voor de wasmachine leggen.
De borg wordt, als alles in orde is, weer netjes teruggestort.

Wij wensen u een fijne vakantie en tot ziens in het zonnige Spanje!

Direct zoeken
Laatste nieuws


Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer

Dichterbij dan u denkt
U huurt nu regelmatig een vakantiewoning in Spanje of elders en worden dure vakanties.

donderdag, 23 juni, 2016
lees meer