Met de auto naar Spanje

     

Wijs op reis
Indien u met de auto reist is het belangrijk goed voorbereid te zijn. Neem de tijd, u vakantie begint reeds als u in de auto stapt dus zorg dat u geniet van dat alles wat u onderweg te zien krijgt. Denk wel aan uw reispapieren, zoals groene kaart, de reis- en kredietbrief van de ANWB en laat uw vakantieadres achter voor de thuisblijvers.

Hotels
U kunt uw Hotel Formule 1 vanuit Nederland reserveren en natuurlijk zijn er langs de autoroute meerdere goede Hotels aanwezig voor een aangename overnachting. http://www.hotelformule1.com/

Hoe kom ik daar
Indien u met meer dan 2 personen naar de Costa Blanca reist is dit het meest voordelig. Ook heeft u ter plaatse het comfort van uw eigen auto.

Bellen
Zodra u in de buurt van Alicante bent aangekomen vragen wij u het telefoonnummer te bellen van de desbetreffende beheerder van uw vakantiewoning, zodat u door hem/haar ter plaatse ontvangen wordt

 

Routeplanner
Met een routeplanner is het zeer eenvoudig de juiste route te kiezen. Print de route daarna uit en ook één voor de terug reis natuurlijk! Ook vindt u hieronder de routebeschrijving v.a. vliegveld Alicante tot aan La Mata.


Grotere kaart weergeven


Direct zoeken
Laatste nieuws


Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer

Dichterbij dan u denkt
U huurt nu regelmatig een vakantiewoning in Spanje of elders en worden dure vakanties.

donderdag, 23 juni, 2016
lees meer