Vliegen naar de Costa Blanca

     
Alle maatschappijen
op een rijtje
.
 
 

 

 

 

Snel op uw vakantiebestemming
Per vliegtuig bereikt u prettig en snel u vakantiebestemming. Het is een gemakkelijke manier van reizen en u bent er van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse vertrekpunten en vliegtuigmaatschappijen waarmee u gemakkelijk in Alicante of Murcia kunt komen.

Airportservice
Wij kunnen u ophalen van het vliegveld Alicante of Murcia. Het beste is wel om tijdig de airport service te reserveren. Hiervoor hebben we uiteraard uw vluchtgegevens nodig, en het mobiele telefoon nummer waarop we u in Spanje kunnen bereiken. We brengen u dan direct naar uw vakantieadres, waar we u de sleutels overhandigen.

Kosten
Enkele rit € 45,- max. 4 personen.
Voor aankomsten / vertrek tussen 22:00 - 06:00  
Berekenen € 20 extra nacht toeslag

Hoe gaat dat?
Zodra u geland bent en voordat u de koffers van de band haalt gelieve telefonisch contact op te nemen met de betreffende beheerder. U heeft van de voren via de mail een beschrijving gekregen, wie u komt ophalen, en waar hij precies met de auto klaar staat. Zorg dat uw mobiel telefoonnummer in Nederland reeds geactiveerd is.


Direct zoeken
Laatste nieuws


Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer

Dichterbij dan u denkt
U huurt nu regelmatig een vakantiewoning in Spanje of elders en worden dure vakanties.

donderdag, 23 juni, 2016
lees meer