Nieuwsbrief CasaLasDunas

     

 

Wilt u altijd profiteren van het meest actuele aanbod, dan houden we u op de hoogte via de nieuwsbrief. Onze bekende maar vernieuwde nieuwsbrief gaan we meer gericht op de wensen van de klant versturen, zodat u geen nieuwsbrieven ontvangt die niet van toepassing zijn. Wij vragen u dan ook beleefd in dit formulier de zaken aan te geven die wel uw Interesse hebben.
 


Uw Makelaar.
Wij behartigen uw belangen bij het zoeken naar en aankopen van uw vastgoed te Spanje. Dmv dit formulier zo compleet mogelijk ingevuld terug te zenden stelt u ons in de gelegenheid naar de woning van uw voorkeuren te gaan zoeken. Wij sturen u dan ook geheel vrijblijvend regelmatig aanbiedingen en informatie door, waardoor u op de hoogte blijft van alles wat zich aan de Costa's beweegt, zowel op financieel-fiscaal-juridisch gebied als woningen. Wij beschikken over het complete woningen aanbod aan de Costa Blanca en brengen u graag een stap dichterbij uw droomhuis.

Privacy
CasaLasDunas respecteert de privacy van de gebruiker van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw aanvraag. CasaLasDunas zal uw gegevens niet ter beschikking stellen.

Direct zoeken
Laatste nieuws


Nieuwe website
Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig met het afronden van onze nieuwe website.

vrijdag, 24 februari, 2017
lees meer

Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer