Overwinteren aan de Costa Blanca

 

De Costa Blanca, daar waar de zon het hele jaar schijnt, is de ideale plaats om te verblijven in de wintermaanden. Als u twee maanden of langer aan de Costa Blanca wilt verblijven kunt u bij CasaLasDunas goedkoop overwinteraccommodaties vinden om te overwinteren.U betaalt namelijk per maand en niet per week. Voor een verblijf gedurende het voorjaar, najaar en de winterperiode ( november t/m maart ) heeft u de keuze uit luxueuze villas met privé zwembad, huisjes iets verder van de kust of juist aan de golfbaan, prachtige bungalows vlakbij het strand, appartementen met zeezicht of juist in de stad.

U gaat heerlijk twee maanden of langer van het aangename klimaat genieten en laat thuis de boel de boel. U geniet van het heerlijk winterzonnetje en kunt goedkoper boodschappen doen dan thuis. Om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen is de Costa Blanca aan de Spaanse Oost kust een ideaal gebied. Of het om gezondheidsklachten te verminderen is of gewoon om gewoon heerlijk te genieten van de Spaanse bevolking en lekkernijen, overwinteren aan de Costa Blanca is heerlijk.  

                       Overwinteren aan de Costa Blanca  

De vraag naar vakantiewoningen om te overwinteren wordt elk jaar groter. CasaLasDunas kan aan die vraag voldoen. Wij verhuren steeds meer accommodaties die zeer geschikt zijn om te overwinteren. Daar wordt steeds meer rekening mee gehouden d.m.v. een kachel, een airco die ook warmte kan geven of de ligging van een woning.

Vraag daarom advies of uw woning die u uitgekozen heeft wel geschikt is om te overwinteren voordat u definitief boekt. Persoonlijke services staat bij ons hoog in het vaandel.

Overwinteren in Spanje

Direct zoeken
Laatste nieuws


Eerste semester
Eerste semester van 2016 afgesloten met 32,8 miljoen buitenlandse toeristen in Spanje

vrijdag, 5 augustus, 2016
lees meer

Hoofd en lichaam koel
Naast het zwembad, de zee, rivier of stuwmeer kun je ook afkoelen van de Spaanse hitte op vele andere manieren. Veel van deze manieren gaan door de maag en dat is wel zo prettig.

vrijdag, 8 juli, 2016
lees meer

Dichterbij dan u denkt
U huurt nu regelmatig een vakantiewoning in Spanje of elders en worden dure vakanties.

donderdag, 23 juni, 2016
lees meer