Denia - xls-1322
 
klik op foto voor vergroting. 

xls-1322

Vrijstaande woning verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen in een klein complex met gemeenschappelijk zwembad vlakbij de golf van Denia.

Denia

Deze gezellige badplaats dankt haar naam aan de Romeinse godin Diana. Het was namelijk hier dat de Romeinen een tempel aan haar hadden gewijd. Denia wordt gedomineerd door het op een heuvel gelegen kasteel. Dit van oorsprong Arabische fort herbergt een Archeologisch museum en biedt een schitterend uitzicht over de plaats. Langs de jacht en vissershaven loopt een gezellige, met palmbomen versierde, wandelpromenade. Hier bevinden zich talloze terrasjes, barretjes en restaurants waar men van de lokale visspecialiteiten kan genieten.
Meer informatie
Woning:
Plaats:
Type huis:
Prijs van koopwoning:
xls-1322
Denia
Villa
199.500
Aantal slaapkamers:
Aantal badkamers:
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
3
2
140 

326 
Afstand strand
8
km
Faciliteiten

Zwembad gezamenlijk
Golf resorts

Wij kunnen uw woning van de energielabel voorzien

In Spanje is het voor alle huiseigenaren verplicht om te beschikken over een 'certificado de eficiencia energetica' (CEE), een energiebesparingscertificaat. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning van dit noodzakelijke energielabel te voorzien. klik hier >>>

Bellen of een zoekopdracht naar ons mag natuurlijk ook!

Bel voor meer informatie over xls-1322 naar ons kantoor: NL +31 88 39 62 641 of ES +34 96 57 24 489. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Door middel van dit zoekformulier zo compleet mogelijk ingevuld terug te zenden stelt u ons in de gelegenheid naar de woning van uw voorkeuren te gaan zoeken.
© copyright and webdesign. Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet. Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens
 
xls-1322 - Denia - € 199.500
Vrijstaande woning verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen in een klein complex met gemeenschappelijk zwembad vlakbij de golf van Denia.
 
Woning
xls-1322
Plaats
Denia
Type huis
Villa
Prijs van koopwoning
€ 199.500
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Woonoppervlakte
140
Perceeloppervlakte
326