Bedankt voor u bezoek

 

Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Second Home beurs te Utrecht en Brussel. Wij hopen dat u van veel informatie bent voorzien en weer een stapje richting Spanje bent gekomen. 

Wij bieden u de gelegenheid onze SPANJE- INFO te bezoeken in Nederland,  waar wij tijdens een persoonlijk gesprek uitvoeriger op uw wensen en vragen zullen ingaan dan op een beurs. Vragen over belastingzaken-erfrecht-verzekeringen -verhuren en hypotheken -beleggen in stenen, kunnen dan allemaal worden besproken, zodat u volledig voorbereid bent op een eventuele bezichtigingreis in Spanje. Zie aanvraag formulier voor meer info. 

Bent u niet in de gelegenheid naar onze info dagen te komen, neem dan een kijkje in deze brochure wat u een goed overzicht geeft van het aankoopproces voor de aankoop van een woning aan de Costa Blanca. Ook is het mogelijk uw wensprofiel via deze link aan ons kenbaar te maken, zodat wij u meer op maat gesneden de juiste referenties kunnen doorsturen.

Graag blijven wij in contact met u en zien met belangstelling uit naar uw verdere vragen en interesse.
Laatste nieuws


Leuke weetjes
Spanje is een erg variërend land in klimaat, landschap, taal, cultuur en eetgewoontes. Een vakantie in Spanje biedt dus ook veel mogelijkheden.

vrijdag, 20 januari, 2017
lees meer

Verborgen gebreken
Onder verborgen gebreken worden verstaan de gebreken die zijn ontstaan voordat de woning is verkregen, maar die pas zichtbaar worden of waarvan pas kennis wordt genomen na de koop van het onroerend goed.

vrijdag, 13 januari, 2017
lees meer

Feliz Navidad
In Nederland vieren we kerst steeds commercieler. Het religieuze karakter ontbreekt vaak en al in oktober of november zijn de huizen en straten verlicht. Spanjaarden vieren kerstmis op een hele andere manier.

vrijdag, 16 december, 2016
lees meer

Belastingvrijstelling 65 plus
Er wordt gegarandeerd dat de ouderen een uitgebreid zorgsysteem krijgen, welke het welzijn moet bevorderen en verbeteren. Dit volgt uit de Spaanse grondwet en de regelgeving die is ontwikkeld met het oog op de bescherming van ouderen.

woensdag, 14 december, 2016
lees meer