Bedankt voor u bezoek

 

Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Second Home beurs te Utrecht en Brussel. Wij hopen dat u van veel informatie bent voorzien en weer een stapje richting Spanje bent gekomen. 

Wij bieden u de gelegenheid onze SPANJE- INFO te bezoeken in Nederland,  waar wij tijdens een persoonlijk gesprek uitvoeriger op uw wensen en vragen zullen ingaan dan op een beurs. Vragen over belastingzaken-erfrecht-verzekeringen -verhuren en hypotheken -beleggen in stenen, kunnen dan allemaal worden besproken, zodat u volledig voorbereid bent op een eventuele bezichtigingreis in Spanje. Zie aanvraag formulier voor meer info. 

Bent u niet in de gelegenheid naar onze info dagen te komen, neem dan een kijkje in deze brochure wat u een goed overzicht geeft van het aankoopproces voor de aankoop van een woning aan de Costa Blanca. Ook is het mogelijk uw wensprofiel via deze link aan ons kenbaar te maken, zodat wij u meer op maat gesneden de juiste referenties kunnen doorsturen.

Graag blijven wij in contact met u en zien met belangstelling uit naar uw verdere vragen en interesse.
Laatste nieuws


Nieuwe website
Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig met het afronden van onze nieuwe website.

vrijdag, 24 februari, 2017
lees meer

Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer