Extra reden om te investeren in stenen en te verhuren!!

 

De vermogensrendementsheffing gaat veranderen. Wat betekent dit voor u als koper van een woning in bijvoorbeeld Spanje? Kopers van een vakantiewoning in het buitenland die de woning vervolgens NIET gaan verhuren zullen binnen de nieuwe belastingplannen alleen gaan profiteren van de veranderende vermogensrendementsheffing als uw box 3 vermogen inclusief de waarde van uw aangekochte vakantiewoning kleiner blijft dan € 440.000,- Is de totale waarde van uw box 3 vermogen groter dan € 440.000,- dan zult u een hogere belastingaanslag over uw box 3 vermogen gaan ontvangen.

Koopt u een vakantiewoning met als doel deze gedurende een periode van het jaar te gaan verhuren EN blijft het totale vermogen in box 3 van u en uw fiscale partner onder de € 440.000,- (inclusief de waarde van uw vakantiewoning) dan krijgt ook u een dalende belastingaanslag over uw box 3 vermogen. Hierbij komt ook nog kijken dat de huurinkomsten die u ontvangt doordat u uw woning gedurende een periode van het jaar verhuurt heeft ,in box 3 onbelast blijven. Zo maakt u per saldo meer rendement op uw vermogen. 


Laatste nieuws


Geslaagde Expo Spanje
We kijken terug naar een geslaagde Expo Spanje beurs van afgelopen weekend. De bezoekers waren reeds goed geïnformeerd en zeer concreet met hun wensen en mogelijkheden.

vrijdag, 3 februari, 2017
lees meer

Bedankt
Bij deze danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Spanje Expobeurs ICC Gent

maandag, 30 januari, 2017
lees meer

Wonen in Spanje
Droomt u ook weg bij het idee van een tweede huis onder de Spaanse zon? Of wilt u er na uw pensioen permanent gaan wonen? Of zoekt u beter een vakantiewoning die u tussentijds ook kunt verhuren?

vrijdag, 27 januari, 2017
lees meer

Record stijging
Onlangs kondigde de Spaanse regering goed economisch nieuws aan en dat was dat de waarde van de Spaanse export tussen januari en november 2016 een recordhoogte heeft bereikt.

donderdag, 26 januari, 2017
lees meer